Datum

Inga aktuella datum

Plats

Skomakaregatan 13 i Lund eller Zoom

Antal platser

Vår föreläsningssal rymmer max 20 deltagare

Kostnad

Kostnadsfritt

Välkommen till vårt KBT kafé!

Under denna kväll får vi lyssna på Arpad Vörös som kommer att prata om hur mindfulness kan användas som ett sätt att stanna upp i vardagen. Mindfulness kallas ofta för medveten närvaro och är en nygammal metod för att hantera stress och bli mer motståndskraftig mot denna.

NYHET! Vi erbjuder nu möjligheten att delta även digitalt på distans. Mer information nedan.

KBT Kafé

På våra KBT kafé erbjuder vi matnyttiga kvällsföredrag med olika teman. Föredragen varar ca 45 minuter och efter det finns tid för frågor och kortare diskussion. Kafékvällarna är kostnadsfria och vi bjuder på enklare förtäring.

Digitalt deltagande på distans

Vi introducerar nu möjligheten att delta i våra kafékvällar digitalt på distans. Vår föreläsningssal är numera utrustad med teknik för hybridundervisning, vilket gör att du som deltar på distans får en liknande upplevelse som om du satt i publiken. Detta ger dig som inte har möjlighet att vara på plats i Lund chansen att ta del av innehållet i realtid och med hög kvalitet på både ljud och bild. Konceptet är fortfarande nytt för oss, så vi ber om tålamod i uppstartsfasen.

För att kunna tillgodogöra dig föredraget digitalt på distans behöver du ha tillgång till:

  • en dator, läsplatta eller telefon (med inbyggd mikrofon ifall du vill ställa frågor)
  • en webbkamera (de flesta nyare laptops, läsplattor och telefoner har en sådan inbyggd)
  • en stabil internetuppkoppling

Lärare

  • Arpad Vörös

    Arpad Vörös

    Legitimerad psykolog

    Specialistpsykolog med inriktning klinisk psykologi, legitimerad psykoterapeut med inriktning KBT och mindfulnessinstruktör.